Trabzonspor'un 67.Genel kurulunda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi bugün göreve başladı. İlk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Hacıosmanoğlu ve ekibi görev dağılımı yapıldı. Yeni yönetimde görev dağılımı merakle beklenirken yönetim kurulunda ki isimleri tanıyalım.

Yönetim kurulunda belli olan görev dağılımları şu şekilde;

İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU   : BAŞKAN

ALİ KEMAL BAŞARAN: ASBAŞKAN

YAŞAR AŞÇIOĞLU : BAŞKAN YARDIMCISI

SEBAHATTİN ÇAKIROĞLU : BAŞKAN YARDIMCISI

ABDİ SERDAR ÜSTÜNSALİH : BAŞKAN YARDIMCISI (TS CELL-TSNET-TS CLUB)

KÖKSAL GÜNEY :
GENEL SEKRETER

ENGİN HACISALİHOĞLU : GENEL SAYMAN

SEYFETTİN TAYFUN KAHYAOĞLU : GENEL SAYMAN YRD.

ONUR İNCEHASAN  : GENEL SEKRETER YRD.ve YATIRIM, PROJELER

                                 VE TESİSLER SORUMLUSU 

MURAT TÜRKÖZ: TS CLUB YÖNETİMİ                       

ALİ UZUNAY : ALTYAPI SORUMLUSU

OSMAN İLYAS : SATIN ALMA VE PERSONEL SORUMLUSU

MEHMET UĞUR BOZOĞLU : YATIRIM, PROJELER VE TESİSLER SOR.

MUHAMMET KARA  : STADYUM VE AMATÖR BRANŞLAR SOR.
 
MEHMET İRFAN COŞKUN : SAĞLIK KURULU SORUMLUSU

YAKUP ASLAN  : ALTYAPI VE BAŞKAN BAŞ DANIŞMANI
 
ÇETİN KANSIZ : ALTYAPI

AHMET EMRE TURAN  : SATIN ALMA VE PERSONEL

KÖKSAL SADIKLAR : STADYUM VE AMATÖR BRANŞLAR

ÖMER DEMİR : SAĞLIK KURULU

MEHMET TERZİ   : TS CLUB YÖNETİMİ

İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU (BAŞKAN)

1966 Of Doğumlu, İlkokul mezunu..Sanayici, İş Adamı, Evli ve 2 çocuk sahibi

1-ALİ KEMAL BAŞARAN

1942 Trabzon doğumlu, KBB Uzmanı, Akçaabat Sebatspor’da futbol oynadı. 6 dönem Kulüp Başkanlığı yaptı. 3 dönem milletvekilliği, ANAP Genel Bşk. Yardımcılığı, MKYK Üyeliği görevlerinde bulundu.

2-YAŞAR AŞÇIOĞLU

Yaşar Aşçıoğlu, 1959’da Trabzon doğumlu. Aşçıoğlu İnşaat’ın sahibi.
İstanbul İnşaatçılar Derneği Genel Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Dernekleri Başkanı ayrıca TİYAD (Trabzon İşadamları Derneği) 2. Başkan Vekilliği yapıyor.  Aşçıoğlu Grup bünyesindeki Aşçıoğlu İnşaat, Aşçıoğlu Akaryakıt, Selenium İnşaat, CİYA A.Ş. nin sahibi.

3-SEBAHATTİN ÇAKIROĞLU

1964 Trabzon doğumlu, Marmaris’te Tersane ve Marinacılık yapan Portbozburun şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi, Evli ve 2 çocuk sahibi,

4- MURAT TÜRKÖZ

1971 Trabzon doğumlu, Türköz Grup bünyesinde Tekstil ve İnşaat alanındaki, Türköz Tekstil A.Ş, Türköz İnşaat A.Ş, Pierre Cardin Belgique, Cricket Turkoz Co., IHG Stuttgart GMBH, REALISTANBUL İş Ortaklığı sahibi.

5-ALİ UZUNAY

1965 Sürmene doğumlu, Elektronik İthalat ve İhracat alanında faaliyet gösteren REİS A.Ş. Yönetim Kurulu Bşk. Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı ve İstanbul Trabzonsporlular Platform Bşk. Evli ve 3 çocuk babası.

6-SEYFETTİN TAYFUN KAHYAOĞLU

1953 Trabzon doğumlu, Kimya Mühendisi, İstanbul-Şişli Belediye Bşk. YRD. Çeşitli STK larda yöneticilik yapmaktadır.

7- DR.KÖKSAL GÜNEY

1964 Trabzon doğumlu, 1989 KTÜ TIP fak. Mezunu, Fatih Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılığı yaptı, bu hastanede Genel Cerrah uzmanı olarak görev yapıyor. TS ‘da yöneticilik yaptı. Evli ve 3 çocuk babası.

8-ABDİ SERDAR ÜSTÜNSALİH

1963 Akçaabat doğumlu, Fizik ve işletme alanında Lisans derecesine, Kamu yönetimi ve Bilişim sistemleri üzerine yüksek lisans derecesine sahiptir. Bankacılık sektöründe çalışmaktadır. Akçaabat Sebatspor başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Evli ve 2 çocuk babası.

9-MEHMET UĞUR BOZOĞLU

1979 Trabzon doğumlu, Uluslarası Finans Lisans derecesine sahip, Spor Yönetimi üzerine Yüksek Lisans Yapmıştır. İnşaat ve finans üzerine çalışmaktadır. Evli ve 1 çocuk babası.

10- MUHAMMET KARA

1967 Trabzon doğumlu, Amatör ve Profesyonel Kulüp Başkanlıkları, TFF 2. VE 3. Lig kulüpleri temsilciliği yaptı. Turizm şirketi acentesi sahibi. Evli ve 3 çocuk babası

11-ENGİN HACISALİHOĞLU

1953 Trabzon Doğumlu, Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunu, Hızır Bey spor, Akçaabat Sebatspor ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyelikleri yaptı.  Uzun yıllar Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı yaptı. Halen Yeşil Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatife Başkanı olup Evli ve 3 çocuk sahibi

12- ONUR İNCEHASAN

1973 Trabzon doğumlu, Makine Mühendisi, Enerji Sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette üst düzey yönetici, MPM (Milli Prodüktivite Merkezi) tarafından 2007 yılı ‘’yılın işvereni’’ ödülü sahibi, STK’larda yönetici, Evli ve 3 kız çocuk babası

13- MEHMET İRFAN ÇOŞKUN

1969 Çaykara doğumlu, KTÜ Tıp Fakültesi mezunu, Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Evli ve 2 çocuk babası

14-OSMAN İLYAS

1955 Trabzon doğumlu, Yüksekokul mezunu, Uzun dönem siyasi parti yöneticiliği, 3 dönem TS de Yönetim Kurulu üyeliği, Mobilya Sektöründe mağaza sahibi.

15- PROF.DR. YAKUP ASLAN

1962 Çaykara doğumlu, Cerrahpaşa Tıp Fak. Mezunu, 2003 yılında Profesör oldu. 20 yıldır KTÜ Yeni doğan Bilim Dalı Başkanlığı yapıyor. Trabzon Tabipler Odası Başkanı, Milli Pediatri Derneği Trabzon Şube BŞK. Çaykara-Dernekpazarı Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği, Evli ve 6 çocuk babası

16- EROL İBRAHİMAĞAOĞLU

1967 Trabzon doğumlu. İ.T.Ü Sakarya Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu. İnşaat işi ile uğraşmakta. Kızılay Ataşehir Kurucu Başkanlığı , Ataşehir Trabzonlular derneği Kurucu başkanı, Sakarya Mezunlar Gurubu Kurucu Yönetim Kurulu üyesi, Trabzonlu İşadamları Ve Bürokratları Derneği üyesidir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

17-AHMET EMRE TURAN

1982 Trabzon doğumlu, Ekonomi Bölümü mezunu, Turan Kuyumculuk’un sahibi, Evli ve 1 çocuk babası.

18-KÖKSAL SADIKLAR

19-ÖMER DEMİR

1973 Trabzon doğumlu, Eczacı ve Eczane İşletmeciliği yapıyor.  Aynı zamanda bu alanda ihracat yapmakta. Faal futbol hakemliği, futbol gözlemciliği, il tertip komite üyeliği yaptı. Evli ve 2 çocuk babası.

20-Çetin KANSIZ

1970 Trabzon doğumlu,  Eczacı ve Eczane İşletmeciliği yapmakta,  aynı zamanda inşaat sektöründe de faaliyet gösteriyor. STK’larda yöneticilik yaptı. Trabzon Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Evli ve 3 çocuk babası.

21- Mehmet TERZİ

1978 Trabzon doğumlu, Yüksekokul Mezunu, İşletme Yüksek lisans sahibi.Tekstil ile uğraşıyor. Evli ve 1 çocuk babası.

Editör: TE Bilişim