Yılmaz Büyükaydın Kayserispor maçının ligin üst sıralarında yer bulabilme adına büyük önem taşıdığını vurgulayarak, tek hedefin galibiyet olduğunu söyledi.

Ligde 3 hafta üst üste gelen 9 puanın önemli bir yükseliş sağladığına işaret eden Büyükaydın, “Bu çıkışımızı sürdürmek amacındayız. Ligin kalan maçlarının tamamını aynı ciddiyetle oynayarak galibiyetle kapatmayı istiyoruz. Teknik heyet ve oyuncu kadromuzun tamamı bu anlayış içerisinde çalışmalarına devam ediyorlar. Kayseri’de de seriyi sürdürebilirsek önümüz daha da açılacak” diye konuştu.

Bu sezonun en önemli hedefin Ziraat Türkiye Kupası olduğunu da dile getiren Yılmaz Büyükaydın bu hedefin ligdeki devamlılığı geri plana itmeyeceğini de savundu.

Büyükaydın şunları söyledi: “Ligdeki performansımız ister istemez kupa hedefini daha öncelikli hale getirdi. Yarı finalin rövanşında elde edeceğimiz galibiyetle finale yükselmek, ardından da kupayı müzemize taşıyarak bir az olsun taraftarlarımızın gönlünü almak istiyoruz. Ancak bu lig maçlarını geri plana atacağımız anlamına gelmemeli. Ligde de kupada da hedefimiz hep kazanmak olacak”.

Yönetim kurulunun aldığı Olağanüstü Genel Kurul kararının takıma yansımaması için herkesi azami gayreti göstermesi gerektiğini de seslendiren Büyükaydın, “Aday adayları çalışmalarına başlamış durumdalar. Burada şu ana kadar gerekli hassasiyetin gösterildiğini görüyoruz. Bizim bu noktadaki tek ricamız propaganda sürecinde takımla teknik ekibi etkileyebilecek söylem ve eylemlerde dikkatli olunması yönündedir. Bu taktirde elbette tüm aday adaylar plan ve projelerini toplumla paylaşmalıdırlar“ diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim