Trabzonspor’da eski Bakan Sadri Şener döneminde göreve başlayan ve bir çok teknik adam ve futbolcunun tercümanlığını yapan Halil Yazıcı, Trabzonspor’dan ayrılarak Beşiktaş’a transfer oldu. Halil, Trabzonspor taraftarlarının aklına eski Teknik Direktör Halil Hodziç ile yaşadığı gol sevinci ile kazınmıştı.

Trabzonspor yeni sezona hem yönetim hem de teknik bazda yenilerek girerken tercüman değişikliği ise şok etkisi yarattı. Trabzonspor’da, eski başkan Sadri Şener döneminde göreve başlayan ve bir çok teknik adam futbolcunun tercümanlığını yapan Halil Yazıcı, Bordo-Mavili kulüpten ayrılarak Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. 

Halil Yazıcı’ın ilk görevi ise bugün Beşiktaş ile sözleşme imzalayan Slaven Bilic’in imza töreni oldu. Burada Slaven Bilic’in konuşmasını anında tercüme eden Halil Yazıcı, bu görevde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. 

Ancak Halil Yazıcı’nın Trabzonspor taraftarlarının kalbinde ki yeri ise eski Teknik Direktör Halil Hodzic döneminde yaşadığı gol sevinci ile oldu. 

Burada yaşadığı gol sevinci ile bir çok taraftarın aklına kazınan Halil Yazıcı’nın bu gün ki Beşiktaş’ın imza töreninde görüntüsü Trabzonspor taraftarları arasında da tartışma yarattı.

Bodo-Mavili taraftarlar Beşiktaş’ın en büyük transferinin Halil Yazıcı olduğunu kaydetti.
Editör: TE Bilişim