Trabzonspor'un, Brezilya Milli Takımı'nın santrforu Fred'i transfer etmek için yoğun çaba harcadığı iddia edildi.

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, Flumuninse'nin yıldızı Fred ile temaslarını yoğunlaştırdı. Bordo mavili yönetimin, Fred olmazsa Barrios'a son bir teklifte bulunacağı öğrenildi.
Transferde Malouda ve Bosingwa'yı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine toplayan Trabzonspor, forvet transferiyle de gündem yaratmayı planlıyor. Brezilya'nın Fluminense takımında forma giyen 30 yaşındaki milli forvet oyuncusu Fred'e kolay ret edemeyeceği bir teklif yapan Trabzonspor kulübü beklemeye çekildi. 

Brezilya'da oynadığı bir maçta rakibine dirsek attığı gerekçesiyle 4 maç ceza alan futbolcunun bu karara kızdığı, bu nedenle Trabzonspor'un teklifine ilk anda, 'Evet' dediği belirtildi. Ancak daha sonra aile baskısı nedeniyle geri adım attığı öğrenilen futbolcu düşünmek için süre istedi.

BARRİOS, CİSSE VE UCHE DİĞER ADAYLAR

Yönetimin Fred'in Türkiye'de oynama fikrine sıcak bakmaması durumunda yeniden Lucas Barrios ile görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Bu futbolcuya ilk başta yıllık 2 milyon 250 bin Euro öneren yönetimin ikinci teklifini daha da artırması bekleniyor. Yönetimin alternatif forvetleri arasında Newcastle United da forma giyen Papiss Cisse ve Kasımpaşa'da forma giyen Kalu Uche'de yer alıyor. 

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, dün akşam katıldığı Trabzonspor'un kuruluş yıl dönümü kutlamalarında, forvet transferini soran taraftarlara, "Merak etmeyin, herkesin kabullenebileceği bir isim olacak" diyerek, önemli bir ismin transfer edileceğinin sinyalini verdi.
Editör: TE Bilişim