Trabzonspor Genel Müdür Sinan Zengin, Trabzonspor'a Borsa İstanbul tarafından gönderilen uyarı yazısı sonrası medyada yer alan haberler üzerine, “Borsa İstanbul’dan gelen uyarı yazısının içeriği zaten üzerinde çok yoğun bir şekilde çalıştığımız hususları işaret etmektedir.” diye konuştu. 

Zengin “ Kulübümüz, UEFA Mali Fair Play şartlarına uygunluk nedeniyle, zaten UEFA Kulüp Mali Kontrol Komitesi tarafından olağan inceleme sürecinden geçmiştir. Bu inceleme neticesinde, UEFA Kulüp Mali Kontrol Komitesi ile kulübümüz arasında bir sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşme kapsamında, kulübümüze bağlı şirketlerin borç-alacak dengeleri arasındaki düzensizliklerin belirlenen tarihe kadar giderileceği imza altına alınmıştır. Bu süre içinde, son Olağan Genel Kurul’da tüm delegelerin oy birliği ile kabul ettiği finansal hamleler hayata geçirilecektir” ifadelerini kullandı.

Zengin ayrıca “Uzun yıllar Genel Müdür olarak hizmet ettiğim, yaşanan bir takım olumsuzluklardan dolayı ayrılmak durumunda kaldığım kulübümüze tekrar Genel Müdür olarak atanmış bulunmaktayım. Geçmiş süreçten duyduğum üzüntüyü ifade ederken çok sevdiğim Trabzonspor’a tekrar hizmet etmem ve başarının bir parçası olmam konusunda erdemli bur tutum sergileyen Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, tüm camiamıza saygılarımı sunarım” dedi.
Editör: TE Bilişim