Trabzonspor'dan sezon başında Paulo Henrique'yi transfer eden Didier Drogba'nın eski takımı Shanghai Shenhua'nın bu kez de Oscar Cardozo'yu istediği iddia edildi. Fakat Shenhua'nın bordo-mavili ekibe henüz Henrique'nin alacağının 1.5 milyon euro'luk kısmını ödemediği bildirildi.

Trabzonspor'un bu rakamı ödemekte bile zorlanan Çin ekibinin iddia edildiği gibi 8-10 milyon euro arasında bir rakamı önlerine konulacağına ihtimal vermiyor. Bu yüzden menajerler tarafından getirilen tekliflere sıcak bakmıyor.

ERKAN İÇİN TAKAS OLUR MU?

Öte yandan Trabzonspor'da ara transfer dönemi için yapılan çalışmalar devam ediyor. Hücum hattının kanatlarında görev verecek bir oyuncuya ihtiyaç duyan Ersun Yanal, bir dönem teknik direktörlüğünü yaptığı Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in alınması yönünde yönetime rapor verdi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Pazartesi günü oynanacak maç için Trabzon'a gelecek olan Mesut Hoşcan'dan tecrübeli oyuncuyu isteyeceği öğrenildi. Eskişehirspor'da Başkan Hoşcan'ın ise içinde bulundukları mali kriz nedeniyle takasa sıcak bakmadığı bildirildi.

Kaynak: Fotospor