Trabzonspor yönetimi, transfer listesinin ilk sırasında yer alan Oscar Cardozo'yu bordo- mavili takıma kazandırabilmek için özel bir çalışma içine girdi. Fırtına'nın teklifine sıcak bakan ancak son kararını henüz vermeyen Paraguaylı golcüyü ikna edebilmek için her yol deneniyor. 

Cardozo için Trabzonsporlu yöneticilerin Trabzon'u, Türkiye'yi ve Süper Lig'i tanıtan bir video hazırlattıkları bildirildi. İçinde bordo-mavili taraftarların da yer aldığı bu videonun Cardozo'ya gönderildiği ve futbolcunun izlediği görüntülerden çok etkilendiği kaydedildi. 

İkna turunda son basamak için Türkiye'ye davet edilen 30 yaşındaki futbolcuya, gelmesi halinde özel organizasyonlarla Trabzon'un tanıtılacağı gelen haberler arasında. Bir yandan da Benfica Kulübü ile temaslarını sürdüren Trabzonsporlu yöneticilerin, Haziran ayı içinde bu transferi mutlu sona ulaştırmak istedikleri öğrenildi. 

YENİ BİR SAYFA AÇACAK

Trabzonspor cephesinin gerçekleşmesini çok istediği bu transfer için Oscar Cardozo da geçtiğimiz günlerde, "İnsanların bana olan güvenini önemsiyorum. Lizbon'a kadar gelerek bana gösterdikleri ilgi beni çok onurlandırdı. Vieira (Benfica başkanı) bu kez izin verirse, futbol hayatıma Türkiye'de devam edeceğim. Ben artık yeni bir maceraya hazırım. Trabzonspor'da yeni bir sayfa açarım" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Kaynak: SABAH 

Editör: TE Bilişim