Trabzonspor'un 2. Başkanı Sebahattin Çakıroğolu sert konuştu. TFF'nin 2010-11 sezonunun şampiyonluğunun Trabzonspor lehine tescil etmemesi durumunda, bugüne kadar yaptıklarının yapacaklarının yanında küçük bir başlangıç olarak kalacağını belirten Çakıroğlu, ''Gelişmeler Trabzonspor’un lehine oluyor.

TFF’den doğru olanı yapmasını 2010-11 sezonunun şampiyonluğunu kulübümüz lehine tescillemesini bekliyoruz. Yapmazlarsa, Trabzonspor her şeyi kazanmış gözüküyor. En son kaleleri CAS’tı. Onlar da onadı. Özel bir madde var. Onu ben açıklamayacağım; ama Türkiye’nin bu kaostan çıkması gerekir. TFF’den aksi karar çıkarsa bunlar daha bizim yapacaklarımızın başlangıcı'' dedi.

Fenerbahçe ile aralarındaki sorunlara da vurgu yapan Çakıroğlu, “Trabzonspor'un, Fenerbahçe'de kimin başkan olacağıyla ilgili bir tercihi olamaz. Ama biz barıştan yanayız. Rahmetli Selçuk Yula'nın cenazesine gittim. Aziz Yıldırım'ın da elini sıktım. Kadir Özcan'ı kaybettik. Türkiye oradaydı ama Fenerbahçe'den ne bir kimse geldi ne de bir tayziye mesajı gönderdiler. Ben bundan sonra Fenerbahçe'de bir başkanın değişmesini değil, Fenerbahçe ve yönetimlerinin zihniyetinin değişmesini istiyorum. Orayı yöneten zihniyet değişmediği sürece bu sorunlar bitmez" dedi.