Sezon başında 21 transfer yapıp, bunların 4'ünü daha lig başlamadan (Turgut, Serhat, Anıl, Gökhan) gönderen, 2'sine ise (Serdar, Papadapulos) devre arasında yol veren Trabzonspor, devre arasında ise 4 yeni oyuncu (Erkan, Hakan, Uğur, Aytaç) daha kadrosuna katmıştı. Transfere 34 milyon 570 bin euro ayıran Trabzonspor, Napoli hezimeti ile hedefsiz kalırken, camia içinde sezon sonunda yeni bir operasyonun daha gündeme geldiği bildirildi. Ancak önümüzde ki sezonun hesabını şimdiden yapan Trabzonspor'da özellikle yabancı oynucular Yatabare ile Waris hedef tahtasında. 

Trabzonspor'a geldikleri günden beri istenileni veremeen iki oyuncudan özellikle Waris sakatlıklarla boğuşuyor. Ancak sakatlanmadan önce de kadroya girmekte zorlanan oyuncuya Yatabare'de ne yazık ki eşlik ediyor. Bu oyuncular haricinde İshak Doğan'da bekleneni ne yazık ki veremedi. İshak Doğan'a yüksek bonservis bedeli ödenmesi nedeniyle yeniden şans tanınacağı kaydedilirken kadroda bordo-mavili formayı en uzun süre giyen oyunculardan olan Soner Aydoğdu ile ise sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor.

Trabzonpor'da bir türlü istenilen düzeye ulaşamayan oyuncunun kredisini tükettiği kaydediliyor. Bordo-Mavililerde affedilmesine rağmen Zeki Yavru ve Fatih Atik'in de kaderi sezon sonu şekillenecek.  
Editör: TE Bilişim