Trabzonspor'da Hamı Mandıralı'nın 'Gelecek sezon takımın başında olmayacağım' haberlerine üzerine bordo mavili ekipten açıklama geldi.

Trabzon'da yerel yayın yapan Günebakış Gazetesi'nin haberine göre, Trabzonspor’da futbolculuğu dönemde attığı goller ile ismini ölümsüzleştiren ve bu sezon Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın ardından göreve gelen Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, yönetiminin başka bir teknik direktör ile anlaştığını ve sezon sonunda Trabzonspor’dan ayrılabileceğini yakın arkadaş çevresine söylediği iddia edilmişti.

Hemen bu haberin ardından Trabzonspor'dan açıklama geldi.

Trabzonspor resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada haberi üzüntüyle karşıladıklarını söyleyerek, “Sezon sonunda yokum” başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır. Teknik Sorumlumuz Hami Mandıralı konuyla ilgili olarak sezon sonu yaşanacak her şeyin başkan ve yönetim kurulunun elinde olduğunu zaten açıklamıştı. Şu kritik dönemde, ligin bitimine 3 hafta kala Trabzonspor’u karıştırmaya yönelik bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ederiz" açıklamalarına yer verilmiştir.
Editör: TE Bilişim