Trabzonspor yönetimi son günlerde kulübün idari işleyişi ile ilgili basında yer alan haberler üzerine bir açıklama yaptı

Resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklama aynen şöyle

Son günlerde özellikle bazı yerel medya organlarında, internet sitelerinde ve sosyal paylaşım ağlarında kulübümüzün idari yapısıyla ilgili haksız, gerçek dışı ve dedikoduya dayalı bilgilere yer verilmektedir.

 

Yönetim kurulumuz, milyonlarca taraftarı bulunan, büyük hedefler peşinde koşan ve yeni sezona hazırlanan kulübümüzün bünyesinde yaşanabilecek her türlü olumsuzluğu tespit ederek gereğini yapabilecek sorumluluk bilincine ve anlayışına sahiptir. Bunun dışında bir davranış sergilenmesi ise görev gereği mümkün değildir.

 

Kurum içerisindeki disiplin anlayışından, uygulamalara kadar yapılan her hamle ve hareket birimle ilgili sorumlu yönetici tarafından denetlenmekte, görülen ya da görülmesi muhtemel aksaklıklara ise anında müdahale edilmektedir.

 

Trabzonspor Kulübü’nün bünyesindeki herkesin ve camiamızı oluşturan tüm unsurların tek amacı sadece kurumun daha ileri seviyelere taşınması adına üzerine düşen görevleri yerine getirmek olmalıdır. Bu gerçekler dışındaki uygulamaların tarafımızca kabul edilebilir yanı yoktur. Tespit edildiğinde ise yönetim kurulumuz tarafından gerekli kararlar ivedilikle alınacaktır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.