UEFA Avrupa Liginde yarın Trabzonspor ile kendi evinde karşılaşacak olan Apollon’un hocası Christakis Christoforou, maç öncesi bugün akşam saatlerinde basın toplantısı düzenledi. Statda düzenlenen bası toplantısında Christoforou, Tabzonspor’u övdü ancak çekinmediklerini kaydetti. 

İŞTE CHRİSTOFOROU’NUN SÖZLERİNDEN SATIR BAŞLARI: 


Trabzonspor hem Türkiye’nin hem de grubun en iyi ekiplerinden biri. Her alanda üstün ekipleri var. Malouda, Bosingwa ve Zokora gibi dünya çapında oyuncuları var. 

Bu kesinlikle bizde stres oluşturmuyor ancak biz bunu çok rahatlıkla kaldırabiliriz.  Rakip takım favori. Ancak biz de iyi bir performans ile sonucu tayin edebiliriz. 

Sonuç ne olursa olsun taraftarlarımız maça gelerek bizi desteklemeli. Taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Bu maç bizim için çok büyük bir motivasyon ve teşvik demek. 

Grubumuzda rakiplerimiz izden daha iyi. Ancak biz de deneyimi yavaş yavaş kazanacağız. Bu maçlar bizim için deneyim açısından iyi bir şey.

Önceki yıllarda Kıbrıslı takımların başarıları bize umut verdi. Birkaç yıl önce her şey farklıydı, ancak şimdi bu maçlara bağlı”