Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları maç için kentte bulunan Trabzonspor takımının yöneticileri, Tarsus'ta hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, baş sağlığı dileklerini illetti.

Spor Toto Süper Lig'de bugün Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un yöneticileri, maç öncesi Aslan ailesinin Barış Mahallesi'ndeki evine taziye ziyaretinde bulunarak, ailenin acılarını paylaştı.

Yönetici Köksal Güven, Köksal Sadıklar, Mehmet Terzi ve Erol İbrahim Ağaoğlu, baba Mehmet ile anne Songül Aslan'a baş sağlığı dileklerini iletti.

Yaklaşık 20 dakika süren ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan yönetici Köksal Güney, "Bugün Trabzonspor Başkan ve Yönetim Kurulu adına biz yönetici arkadaşlar Özgecan'ın ailesini ziyarete geldik. Gerçekten konuşurken bile insan titriyor, etleri diken diken oluyor, tüyleri diken diken oluyor. Biz onu kendi kızımız, kendi kardeşimiz, kendi çocuğumuz gibi hissettik. Tüm Türkiye öyle hissetti. Anne ve babanın gösterdiği soğukkanlılık ve bundan sonra da Özgecan'ı yaşatmak için düşündüğümüz projeleri anlattık. Onlar çocuklarını bu vahim olayda toprağa verdi, içleri yandı ama bugün başkalarının çocukları böyle bir olayla karşılaşmasın diye onun mücadelesini veriyorlar. Gerçekten takdir edilecek bir olay. Biz de Trabzon'da, Karadeniz halkı olarak bu olayı onlarla birlikte yaşadık, içimiz yandı. Hepimiz anne babayız, çocuklarımız var. Onlarla birlikte ağladık, onlarla birlikte üzüldük. Bugün de bu hassasiyetimizi, bu üzüntülerimizi Trabzonspor yönetimi olarak bildirmek için buraya geldik. Gerçekten onları gördük, güzel insanlar. Allah onlara sabır versin. Amacımız bir daha böyle olaylar yaşanmasın, bir daha Özgecan acıları tadılmasın. Bunun için herkesin hassasiyet göstermesi lazım. Herkesin elinden geleni yapması lazım. Özgecan bir bedel oldu, ailesi bedel ödedi. İnanıyoruz ki bir daha böyle şeyler olmaması lazım. Biz Trabzon halkı Trabzonspor Yönetimi olarak böyle olaylar bir daha başa gelmemesi için yapılacak ne varsa elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Özgecan'ın ailesinin ve Türk milletinin başı sağ olsun" dedi.






Editör: TE Bilişim