Sezon sonunda Belçikalı file bekçisi Courtois'i Chelsea'ye gönderecek olan Atletico Madrid, alternatif isimler için devreye girmiş ve ilk olarak menajerler aracılığıyla Recep Onur Kıvrak'ın transferi için Trabzonspor'un kapısını çalmıştı.

BONSERVİS BEDELİ BELİRLENDİ
Menajerler aracılığıyla Trabzonspor'un nabzını yoklayan Atletico Madrid, milli file bekçisi için 5 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödeyebileceğini ve oyuncunun bir sonraki satışından da bordo-mavili kulübe pay verileceğini iletmişti. Menajerler aracılığıyla gelen teklifi değerlendirmeyen ve Atletico Madrid'in resmi yetkililer aracılığıyla transfer masasına oturmasını talep eden Trabzonspor, Onur Recep Kıvrak'ın bonservis bedelini de 9 milyon euro olarak belirledi.

HACIOSMANOĞLU'NDAN AVRUPA SÖZÜ
Onur Recep Kıvrak'ı kesinlikle satmak istemeyen bordo-mavili yönetim, yurt dışından gelen teklifler için ise söz hakkını milli kaleciye bıraktı. Onur Recep Kıvrak'a Avrupa için söz veren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, milli kalecinin "Avrupa'da oynamak istiyorum, teklifi değerlendirelim" şeklinde bir talebi gelmesi durumunda Atletico Madrid ile masaya oturacak.

SERBEST KALMA MADDESİ KALDIRILDI
Onur Recep Kıvrak ile olan sözleşmesini yıllık 2.5 milyon avro garanti ücret ile 2018 yılına kadar uzatan Trabzonspor, milli kalecinin sözleşmesinde yer alan 7.5 milyon avroluk serbest kalma maddesini kaldırmıştı.

Dün Trabzon'da bir Tv kanalına konuk olan Trabzonsopr Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Biz bu kulübün başkanı olarak Trabzonspor’un menfaatlerini düşünmek zorundayız. Onur’un ‘serbest kalır’ maddesi vardı, kaldırdık. Onur dünyada iyi kazanan kaleciler arasında ilk 5′e veya 10′a mı girer onu bilmiyorum. Eğer siz ‘şampiyonluğa oynayacağım’ diyorsanız elinizdeki değerleri korursunuz. ‘Ben bu işin ticaretini yapacağım’ diyorsanız oyuncuları satarsınız" dedi. 

Ancak haberde bahsedilen Trabzonspor'un 9 milyon Euro istediği de pek inandırıcı bulunmadı. Dünyanın en iyi kalecileri arasında gösterilen Onur için 9 milyon Euro gibi düşük bir ücret bordo-mavili taraftarlardan da büyük tepki çeker. 
Editör: TE Bilişim