Futbol genel direktörü Ünal Karaman, Bursaspor'la idmanlara başlayan Ozan İpek'e “Bonservisini al gel” mesajını gönderdi. Takımdaki geleceği belirsiz olan başarılı oyuncunun kaderi bu hafta belli olacak

Sürpriz bir şekilde Trabzonspor’un transfer gündemine giren Ozan İpek konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanmıştı. Bursaspor Yönetimi, başarılı futbolcuya kendisine takım bulmasını söylemiş ancak bu görüşmeden bir saat sonra da akşam idmanına davet edilmişti. 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Yeşil-Beyazlı kulüpteki geleceği halen belirsiz. Trabzonspor’un Ozan’a olan ilgisi de sürüyor. Ancak Fırtına, Ozan İpek’i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istiyor. Futbol genel direktörü Ünal Karaman da başarılı futbolcuya, “Bonservis sorununu çöz, gel hemen imzayı at” mesajını gönderdi. 

Volkan’la yeniden buluşacak

Ozan İpek’in önümüzdeki günlerde Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ile görüşüp, kulüpteki kaderini belirleyecek. Körüstan’ın, alacaklarına karşılık 26 yaşındaki futbolcuya bonservisini verebileceği öğrenildi. Eğer bu gerçekleşirse, Ozan da bu hafta içerisinde Trabzonspor’a imza atarak Davraz Kampı’na katılacak. Böylece, Bursaspor’un şampiyonluğuna birlikte katkı sağladığı Volkan Şen ile iki sene sonra yeniden buluşmuş olacak.
Editör: TE Bilişim