Trabzonspor takımı ateşleyecek bir forvet peşinde. Ancak gerek Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu gerekse de Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'nun açıklamaları forvet transferinin bu transfer döneminde rafa kalkabileceği ncak teknik heyetin bir 'B' planı olduğu gündeme geldi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarında topu Sportif Teknik Direktör Ünal Karaman ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'a bıraksa da, bu iki isimden net bir açıklama gelmedi. İyi bir forvet için kafa yoran teknik heyet gündemde ki isimlerden şuana kadar önemli bir yol kaydedemedi. 

Ancak son günlerden gündeme gelen bir isim ise Trabzonspor'un dev forveti Mark Janko oldu. Ne kadar gidecekler listesinde yer alsa da Avusturyalı forvet son günlerde hakkında çıkan açıklamalar takımda kalacağı yönünde. 

JANKO İDDİALI 

Mustafa Reşit Akçay taktik antrenmanlarında kanatlara ağırlık vermesi gündeme Janko için ön hazırlık yapıldığı doğrular nitelikte. Janko en son yaptığı açıklamada, "Tamamen iyileştim ve rekabete hazırım" dedi. Ayrılmayı düşünmeyen Janko'nun Akçay ile görüşüp forma istediği bildirildi. 

JANKO'YA MALOUDA PİYANGOSU 

Trabzonspor Dünya yıldızı kanat oyuncusu Florant Malouda'yı transfer etmesi Janko'nun kapısını açmış gibi görünüyor. Malouda Chelsea'da oynadığı dönemde Drogba ile çok iyi anlaştığı ve Malouda'nın ortalarıyla Drogba'nın fileleri havalandırdığı gerçeği gündeme geldi. Trabzonspor teknik heyeti Malouda ve Janko ikilisini değerlendirmek istediği öğrenildi. Dev forvet Janko takım ile tamamen çalışmalara başladığı zaman teknik heyet forvet transferi gerçekleştirmezse 'B' planı olan Malouda ve Janko için özel bir taktik oluşturacağı bildirildi.
Editör: TE Bilişim