Trabzonspor Yönetim Kurulu tarafından, yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak olan Gaziantepspor maçı öncesinde taraftarlara çağrı yapıldı.


Bordo-Mavili kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor'un yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Gaziantepspor ile zorlu ve önemli bir müsabakaya çıkacağı belirtildi.

Açıklamada, yönetim kurulunun yaşanan olağanüstü gelişmelerin ardından süratle hareket ettiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

''Takım üzerinde bir boşluk yaşanmaması adına göreve getirdiğimiz genç, hırslı, iddialı, kararlı ve iyi bir Trabzonsporlu olan teknik direktörümüz Tolunay Kafkas, Gaziantepspor karşılaşmasıyla ilk defa sizlerle birlikte olacak. Onun bu özelliklerinin Trabzonsporumuzun kimliğiyle birebir örtüştüğü, hedefleri doğrultusunda zaman içerisinde atacağı adımların kendisine ve takımımıza istenen sonuçları getireceği inancındayız. Bu aşamada Gaziantepspor maçını yeni bir başlangıç fırsatı olarak görüyoruz. Sahadan 3 puanla ayrılmamız hem ligde tekrar yükselişe geçmemiz hem de sizlere yeni bir moral vermemiz anlamı taşıyacaktır.''

Trabzonspor bugüne kadar elde ettiği bütün büyük başarıların, taraftarının ve camiasının kulüple el ele, gönül gönüle, yürek yüreğe verdiği dönemlerde elde edildiği de vurgulanan açıklamada, ''Fair Play ruhu içeresinde geçeceğine inandığımız maçın seyir zevki açısından da olumlu olması en büyük dileğimizdir. Bu görüşler doğrultusunda hepinizi Gaziantepspor müsabakasına bekliyor, açılan yeni sayfanın birlikte zaferlerle doldurulması için göreve davet ediyoruz'' denildi.