Trabzonspor, yeni sezonda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı resmi müsabakalar için, kombine kart satışlarına 4 Temmuz Çarşamba günü başlayacak.
 
Bordo-mavili kulubün resmi internet sitesinde ''Kombineni al, Zokora'yı bekletme'' başlığıyla yapılan açıklamada, Trabzonspor'un 2012-2013 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışlarına 4 Temmuz Çarşamba günü başlayacağı belirtilerek, kombine kart satışlarında eski kart sahiplerinin 13 Temmuz'a kadar yerlerini tekrar satın alabileceği belirtildi.

Genel satış döneminin ise 14 Temmuz'da başlayacağı anlatılan açıklamada, isteyen taraftarların 4-13 Temmuz tarihleri arasında, geçen yıl satılmamış yerlerin sahibi olabileceği kaydedildi.

Açıklamada, mevcut kombine kart sahiplerine yüzde 10, bayanlar ile 12 yaşında veya daha küçük yaştaki çocuklara yüzde 25 oranında indirim uygulanacağı anlatılarak, şöyle denildi:

''Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde kulübümüz tarafından 5 taksit imkanı sağlanacak. Ayrıca VakıfBank Trabzonspor Taraftar Kredi Kartı ve Denizbank Trabzonspor Bonus Taraftar Kredi Kartı ile yapılacak kombine kart alımlarında yüzde 10 indirim ile 12 taksit fırsatı tanınacak. VakıfBank Trabzonspor Taraftar Kredi Kartı ile alışveriş yapan taraftarlarımıza banka tarafından 6 aylık Trabzonspor Resmi Dergisi aboneliği hediye edilecek. Kombine kartlarımız satın alındığı anda teslim edilecek ve Avrupa Kupaları dahil tüm resmi müsabakalarda geçerli olacak.''

Kombine kart sahibi olmak isteyen bordo-mavili taraftarların Sadri Şener Merkezi dışında kulübün internet sitesi aracılığıyla da satın alma işlemi yapabileceği anlatılan açıklamada, resmi internet sitesinden yapılacak satışların 14 Temmuz'da başlayacağı bildirildi.

Trabzonspor'un yeni sezondaki kombine bilet fiyatları ise şöyle:

''Kale arkası 300 TL, Maraton 350-600 TL arası, Kapalı 1.250-1.500 TL  arası, VIP 3.000 TL''