Trabzonspor Kulübü Mahmut Uslu'nun açıklamalarına sert cevap verdi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Kendi camiasını ve Türk Futbolu’nu Şike batağına sürükleyen malum kulubün Genel Sekreteri olan şahıs, 16.05.2015 taihinde basına yaptığı bir açıklamada, kulübümüze hitaben “Transferler için ya gömü buldular ya da borç alıyorlar, belki de Trabzonspor'a birileri bu futbolcuları hediye ediyordur" şeklinde ifadeler kullanmıştır.

Bu ifadeler, malum kulübün yöneticilerinin akıllarının ermediği ve başaramadıkları tüm işlerde bu tür kirli oyunlara başvurduklarının itirafı niteliğindedir. 

Kulübünü ekonomik olarak düzlüğe çıkartmak için olağanüstü bir gayretle çalışan yönetim kurulumuzun, bu günlerde böyle bir çirkin ithamla hedef alınmasının önemli bir nedeni vardır. Bu da, şike dahil her tür kirli oyunu mübah gören zihniyet mensuplarının illegal yollarla bir kulübün sözleşmeli futbolcusunu ayartmaya çalışırken, Trabzonspor duvarına çarpması ve hedefine ulaşamamasıdır. Belki de bu olay, bu anlamda yedikleri ilk ciddi tokat olup, zaten yetersiz olan doğru dürüst konuşma kabiliyetlerini tamamen yitirmelerine neden olmuştur.

Mevcut yönetiminin akılcı ekonomi politikaları sayesinde giderek daha da güçlenen Trabzonspor kulübü, şimdiye kadar meydanı boş buldukları için spor camiasında istedikleri gibi at koşturanların oyunlarını bozacak ve onları şaşırtmaya devam edecektir.

Son olarak belirtmek isteriz ki, biz hesabımızı önce Allah’a sonra genel kurullarımıza ve devlet kurumlarına veririz. Bunun dışında hiç kimsenin, hele de kendi şike hesabını veremeyenlerin bize hesap sorması hadlerinde değildir.

USLU NE DEMİŞTİ?

"Transferler için ya gömü buldular ya da borç alıyorlar. Belki de Trabzonspor'a birileri bu futbolcuları hediye ediyordur."