Fatih Öztürk’ün kötü performansı yönetimi harekete geçirdiği iddia edildi.

Taka Gazetesi'nin haberine göre devre arası yapılacak gizli planlar ortaya çıktı

Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman devre arasında Chelsea’nın kalecisi Petr Cech’i almaları halinde Tolga Zengin’i Trabzonspor’a verme sözü verdi.

Fatih Güven Vermiyor

Trabzonspor kalesi Onur Kıvraktan sonra sallanıyor. Legia Varşova maçında sakatlanan ve sağ diz ön çapraz bağ ameliyatı geçirerek sezonu kapayan Onur Kıvrak’tan sonra kaleyi Fatih Öztürk umut vermiyor. 28 yaşındaki kaleci görev yaptığı 8 maçta kalesinde 12 gol görerek beklentilere cevap veremedi. Son oynanan T. Konyaspor maçın da da herkesi tedirgin eden Fatih Öztürk ile ilgili özel bir çalışma programı yapılacak.

Tolga Zengin Gündemde

Bir tarafta bütün tepkilere rağmen takımın başına radikal bir kararla Ersun Yanal’ı getirme kararı alan Hacıosmanoğlu şimdide Tolga Zengin için harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde Fikret Orman ile bir görüşme yapan Hacıosmanoğlu’nun Tolga konusunda söz aldığı öğrenildi. Devre arasında Chelsea’nin 32 yaşındaki Çek kalecisini transfer etme planları yapan Beşiktaş’ın bu transferi gerçekleştirmesi halinde Tolga Zengin’i Trabzonspor’a bırakabileceği konuşuluyor.
Editör: TE Bilişim