Doğuştan Trabzonsporlu olduğunu söyleyen ünlü oyun Abdulhey Çoban, Trabzonspor’un Galatasaray ile oynadığı maçı canlı izlemek için Trabzon’a gelmesi, Ahmet Çakar’ı derinden etkiledi !

Mütevazi kişiliği ile milyonların beğenisini toplayan ünlü oyuncu Abdulhey Çoban,  Trabzonsporlu taraftarların da en çok beğendiği oyuncuların başında geliyor.

BEYAZ FUTBOLA KARA LEKE

Aslen Elazığlı olan Abdulhey Çoban, kendisine uzatılan Beyaz TV mikrofonlarına Trabzonspor sevgisini anlattı. Konuşmasında sürekli dostluğun ve kardeşliğin altını çizen Çoban, konuşmalarının Beyaz Futbol ekibince reyting malzemesi yapılacağını ve hakaretlere maruz kalacağını tahmin etmedi.

Ahmet Çakar, kendilerini kırmayarak sorulan sorulara cevap veren Abdulhey Çoban’ın şivesiyle canlı yayında dalgı geçip çirkin bir şekilde taklidini yaptı. Abdulhey’e karşı ırkçı söylemlerde bulunan Ahmet Çakar, reytingleri arttırmak için alet ettikleri milyonların sevgisini kazanan Abdulhey Çoban’ın isminin de Kenan Çoban olduğunu söyledi.

BU DA SİZE KAPAK OLSUN!

Abdulhey Çoban’ın şivesiyle dalga geçmekle de yetinmeyen Ahmet Çakar, Trabzonspor Kulübü tarafından hediye edilen formada yazılan yazıya da tepki gösterdi.

Ahmet Çakar, “Abdulhey formasıyla 61” giydirilmez dedi. Bu sözler üzerine Ertem Şener tarafından, ”ne giydirilir?” sorusuna, ”Kenan” Şeklinde cevap verdi.

Kimlikte yazan ismi Abdulhey olan ünlü oyuncunun formasına neden Kenan yazılacağı sorusu cevabını ararken, Ahmet Çakar’a da çok sayıda Trabzonsporlu taraftar, ”ş…” olarak hitap etmeye başladı.

Şimdi Ahmet Çakar’a kimlikte yazan ismiyle mi forma hediye edilmeli yoksa hitap edildiği şekilde mi?

İşte HaberTS.com’un ulaştığı Trabzonsporlu taraftarın ve milyonların hayranlıkla izlediği ünlü oyuncunun kimlik bilgileri;



Programda yaşananlar;
Editör: TE Bilişim