Trabzonspor'dan Olcan'ı almak için Galatasaray ile yarışan Beşiktaş'ta, henüz ortaya hiç bir şey yokken bile kriz başladı. 
Dış transferde zorlanan Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Slaven Bilic, karşı karşıya geldi! Yönetim Trabzonsporlu Olcan Adın ısrarını sürdürürken Hırvat hoca Gökhan Töre'nin elde tutulmasını istiyor. Futbol genel direktörü Önder Özen de 29 yaşındaki Olcan'ın yerine 22 yaşındaki Töre'nin alınmasını çünkü geleceğin takımını oluşturmak istediğini söyledi. Yönecilerin ise adı skandallara karışan Töre'ye sıcak bakmadığı ve "Biz önce ahlaka bakarız. Yaş önemli değil" dediği öğrenildi. Sözleşmede öncelik opsiyonunu kullanamayan Töre için kulübü Rubin Kazan, 7.5 milyon Euro bonservis bedeli biçmişti.

ANCAK MALİYETİ UYGUN OLURSA ALINACAK

Ancak Hırvat Hoca da "Gökhan benim önceliğim. Bonservis sorununu çözmeniz halinde sevinirim. Fakat Töre'nin maliyeti sorun olursa Olcan konusunda yapacağınız hamleye de hayır demem" dedi.

Ancak işin garip tarafı ise Gökhan Töre'nin 7,5 milyon Euro, Olcan'a ise 6 milyon Euro bonservis bedeli biçilmesi. Her iki futbolcunun performansları kıyaslandığında Olcan'ın Töre'ye fark attığı gözle görünen bir gerçek.