Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Uğur Demirok ve Mehmet Ekici yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Pozisyonları değerlendiremediklerini söyleyen Uğur, "Maçın genelinde çok iyi baskılı başladık. Genele yaydık baskıyı. İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Biz de şaşırdık nasıl olmuyor diye. Onun haricinde iyi oynadık. Çok istiyorduk kazanmayı. Baskılı, istekli, arzulu oynadık. Ne olursa olsun, topu kaleye sokmamız gerekiyor, yoksa berabere bitiyor. Fazla pozisyon vermedik, 1 tane pozisyon var. Topu kaleye sokmamız gerekiyor. taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, hep böyle olmasını istiyoruz. Bir şekilde galip geleceğiz, bir şekilde o topu kaleye sokacağız" ifadelerini kullandı.

Galatasaray maçı ile ilgili yorumları sorulan Uğur, "Bu ligde baktığımızda her takım her takımı yenebiliyor. O topu kaleye soktuktan sonra hiçbir sıkıntımız kalmayacak" diye konuştu.

Mehmet Ekici de golü bulamadıklarını söylerkenü, "Haftalardır aynı senaryoyu yaşıyoruz. Pozisyonlara gidiyoruz ama değerlendiremiyoruz. Önemli olan Trabzonspor'un kazanması. Takım ne kadar iyi olursa, ben de o kadar iyi olurum. Hep beraber bu durumdan çıkmamız lazım" dedi.
Editör: TE Bilişim