Trabzonspor'da Gaziantep yenilgisi moralleri bozarken, Mustafa Akçay oyuncularıyla toplantı yaparak, taraftarın gönlünü almanın yolunun İtalya'dan zaferle dönmek olduğunu söyledi.

Bordo-Mavililer’de önce Türkiye Kupası’nda Balıkesirspor yenilgisi, ardından ligde Gaziantepspor karşısında alınan mağlubiyet moralleri bozdu... Toplantı yapan teknik direktör Mustafa Akçay, oyuncuların dikkatini çekerken, taraftarların gönlünü almanın Lazio galibiyeti olduğunu söyledi. Akçay, “Lazio maçı grup liderliği için çok önemli. Avrupa’da daha farklı motivasyonumuz var. İyi oynayıp istediğimiz sonucu alacak gücümüz var. Taraftarımızı üzdük, İtalya’da kazanıp, kendimizi affettirmemiz lazım. Sizin neleri başarabileceğinizi çok iyi biliyorum” sözlerini sarfetti.

Doğum günü hediyesi

Lazio maçının oynanacağı gün başarılı hocanın doğum günü... 56 yaşına girecek olan Akçay’a oyuncular ise, “Son iki maçtır bize yakışmayan sonuçlar aldık. Lazio’yu yenerek hem kendimizi affettireceğiz hem de size güzel bir hediye vereceğiz” diye karşılık verdiler.