Trabzonsporlular için 2014 Dünya Kupası hiç olmadığı kadar önemli... Çünkü Bordo- Mavililer’in yeni hocası Vahid Halilhodziç’in çalıştırdığı Cezayir, turnuvada tarih yazıp gruptan çıktı, takımın transfer listesindeki Slimani ise her geçen gün biraz daha dikkat çekiyor. Halilhodziç için gün sayan Karadeniz ekibi, diğer taraftan, “Hocamız Almanya’yı da elesin, tarih yazıp gelsin” demekten kendini alamıyor. 

Başkan tebrik etti
Halilhodziç’i tıpkı daha önceki maçlarda olduğu gibi ilk kutlayan isimlerden biri de yine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Gurur duyduklarını belirten Hacıosmanoğlu’nun, “Bütün Trabzonsporlular’ın gönlü seninle” mesajını da ilettiği bildirildi. Trabzonspor Yönetimi’nin Cezayir Milli Takımı’na ilgisi tabi ki Halilhodziç ile sınırlı değil. Karadeniz ekibi, Halilhodziç’in, “Siz kulübü ile anlaşın, ben oyuncuyu iknaederim” dediği Slimani için düğmeye basıyor.

Değeri katlandı
Bordo-Mavililer’in Dünya Kupası’nda büyük vitrin yapan 26 yaşındaki golcü için S.Lizbon’un kapısını çalacağı öğrenildi. Daha önceki piyasa fiyatı 2 milyon Euro olan Slimani için Portekiz ekibinin şimdi 7 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği gelen haberler arasında. Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’nun, “Vahid hoca çok istiyor. En az 3-4 yıl oynayabilecek bir oyuncu. İmkanları zorlayacağız” diyerek bu transferde kararlı olduklarını söylediği vurgulandı.