1) - Lig'in 2. haftasında fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşmada, Sow açık şekilde ofsayt pozisyonunda ama yan hakem pozisyona devam diyor. Vahid Halilhodzic pozisyon sonrası haklı olarak fenerbahçe'nin hızlı oynamasına izin vermiyor ve yan hakeme, neden ofsayt vermedin diye haklı olarak sitem ediyor. Hakem Fırat Aydınus! 



2) - Lig'in 3. haftasında Başakşehir deplasmanında Fatih ile hücum yaparken, Başakşehir'li oyuncu  açık bir şekilde Fatih'e faul yapıyor, hakem pozisyona devam diyor ve golü yiyoruz. Hakemde pozisyonun hemen yanında. Yine aynı maçta Sefa Yılmaz'a yapılan 2 net faulü faulü hakem vermiyor. İki hücum atağımızıda aynı şekilde kesti. 


3) - Yine Başakşehir karşılaşmasının son dakikaların da ceza sahası içine yapılan ortada Belkalem golü atıyor, hakem Belkalem'in faul yaptığı gerekçesi ile golü geçersiz sayıyor. Pozisyonda Belkalem'in değilde Başakşehir'li oyuncunun Belkalem'i tuttuğunu net bir şekilde görebilirsiniz.






Hakem pozisyona çok yakın.  Hakem Halis Özkahya!


 
4) - Lig'de 5. hafta deplasman da Karabükspor ile oynadığımız karşılaşmada kornerden gelen topa Bosingwa'nın şutunda top Karabükspor'lu oyuncunun eline çarpıyor hakem devam diyor. 

Hakem tam pozisyonun yanında! Hakem Hüseyin Gökçek!







5) - Lig'in 6. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynadığımız karşılaşmada, ceza sahası içine yapılan ortaya Cardozo dokunmak istiyor ama Mersin'li oyuncunun teması sonucu istediği pozisyonu alamıyor. Normalde bu pozisyonu buraya yazmam ama Bursaspor deplasmanın da Fatih'in Belluschi'ye çok az temas edip kendini yere atması sonucu hakemin penaltı verdiğini göz ardı etmeyelim. 



İstanbul takımlarınn maçlarında en ufak şeye penaltı veren çizgi hakemleri rakip Trabzonspor olunca üç maymunu oynuyorlar. Hakem yine pozisyonun içinde. Pozisyon devam. Hakem Tolga Özkalfa!

6) - Lig'in 7. haftasında Gaziantep ile Avni Aker'de oynadığımız karşılaşmada, Zeki Yavru ile hücuma çıkarken net bir şekilde yapılan faule hakem yine devam diyor ve golü yiyoruz. Hakem pozisyonun tam yanında. 









7) - Yine aynı maçta Yatabare ile hücuma çıkarken, 31. dakikada sarı kartı bulunan Arakoyo Yatabare'yi net bir şekilde indiriyor. Hakem bu pozisyonda sadece uyarmakla yetiniyor?!!  Hakem Cüneyt Çakır!  








8) - Lig'in 8. haftasın da Akhisarspor deplasmanında oynadığımız karşılaşmada Gekas'ın attığı gol ofsaytmı değilmi tartışması yapılır. 







9) - Lig'in 9. haftasın da Konyaspor ile oynadığımız karşılaşmada, ceza sahası içine yapılan ortada, top Konyaspor'lu oyuncunun eline çarpıyor hakem penaltıyı veriyor ama pozisyonda ikinci bir aktif Konyaspor'lu oyuncu olmadığı için penaltı ve kırmızı kart olması gerekiyor. Ama hakem sarı kart veriyor. 

Hakem Özgür Yankaya!!

10) - Lig'in 10. haftasın da Galatasaray deplasmanın da Özer'in ceza sahası içine yaptığı ortada, Cardozo gelişine vuruyor top çizgide bulunan Galatasaray'lı oyuncu Yekta'nın eline vuruyor hakem devam diyor ve penaltı kırmızı kartı es geçiyor. 

Hakemlerin görüş açısı! Hakem Mustafa İlker Coşkun! 

11) - Lig'in 12. haftasın da Beşiktaş deplasmanın da ( Konyaspor'un sahası ) Sosa'nın Mehmet Ekici'ye yaptığı sert faulü hem yan hakem hem orta hakem net bir şekilde görüyor. Sonuç hakem sarı kart bile vermiyor! 

İki hakem de pozisyona oldukça yakın, özellikle yan hakemin hemen yanında oluyor pozisyon. Hakem Mete Kalkavan! 

12) - Lig'in 14. haftasın da Bursaspor deplasmanın da Fatih Öztürk'ün Belluschi'ye parmak uclarıyla dokunması. Sonuç penaltı. 

13) - Yine aynı maçta Yusuf ile Ozan Tufan2ın ikili omuz mücadelesinde kazanan Yusuf Erdoğan oluyor ama hakem bu pozisyonda hem faul çalıyor hemde üstüne Özer ve Yusuf'a sarı kart çıkarıyor.

Hakem pozisyonun hemen yanında! Hakem Bülent Yıldırım!! 

14) - 15. hafta da Eskişehir ile oynadığımız karşılaşmada Yusuf'un ortasında top üst direğe vurup ceza sahası içine düşüyor, Cardozo golü atıyor ama çizgi hakemi nasıl olduysa bu sefer gördü ve topun dışardan içeri geldiğini söyledi ve gol geçersiz sayıldı. 

15) - Yine aynı maçta Eskişehirspor'un golü öncesinde ortasaha da Yusuf Erdoğan'a faul yapılıyor ve o pozisyon dönüp gol oluyor. Hakem Pozisyonun hemen yanında!  Hakem yine Konyaspor maçında yine Yusuf'un ceza sahası içinde topla buluşmasını engelleyen Konyaspor'lu oyuncuya kırmızı kart göstermeyen Özgür Yankaya! 

16) - İlk yarının son maçında Balıkesirspor deplasmanına çıkan Trabzonspor, yine çizgi hakemlerini katliamına uğradı. Musa Nizam'ı geçip ceza sahası içine giren tapeler de adı taş ocağı işçisi olarak geçen Sercan Yıldırım ayağını yerde vurdu düştü çizgi hakemi pozisyonun 2-3 saniye ardından ne olduysa penaltı olduğunu hakeme söyledi.