Galatasaray’ın 1-0’lık galibiyetinin ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Juventus temsilcimiz Trabzonspor ile eşleşmişti. İki takım arasındaki ilk maç 20 Şubat’ta İtalya’da oynanacak.

Bu önemli maç öncesi Tuttosport gazetesi de Galatasaray’ın yardımcı antrenörleri Claudio Taffarel ve Attilio Lombardo ile konuşarak Trabzonspor’u masaya yatırdı.

Lombardo Trabzonspor’un klasik bir Türk takımı olduğunu söylerken, “Hücumda oldukça etkililer ama savunmaları sıkıntılı” dedi. Bordo mavili ekip ligde oynadığı 20 maçta 28 gol atarken kalesinde ise 26 gol gördü.

Taffarel ise Trabzonspor’un zor bir dönemden geçtiğini belirtirken, “Aslında bizim Juventus’la İtalya’da oynadığımız maç öncesine benzer bir süreç yaşıyorlar. Terim gitmiş yerine Mancini gelmişti. Trabzonspor da Juventus maçı öncesi teknik direktörüyle yollarını ayırdı. Juventus Trabzonspor’a dikkat etmeli zira zor zamanlar geçirseler de kaliteli ve mücadeleci oyunculara sahipler. Ateşli bir seyircileri var. Türkiye’ye geldiklerinde sıcak bir ortam bulacakları kesin” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim