Tek düşüncenin galibiyet olduğu bordo-mavililerde, sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan, Boşnak teknik adamın yarın sahaya hangi isimlerle çıkacağı ise merakla beklenmeye başlandı.

Spor Toto Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu karşısında sahasında oynayacağı maçta ilk galibiyetini almak istiyor. Alacağı 3 puan ile yeni bir sayfa açmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Lokeren maçı öncesi moral depolamayı planlıyor.

Bu sezon yapılan flaş transferlere rağmen istenilen performansı ve saha sonuçlarını alamamaktan yakınan Trabzonspor camiası, Mersin idman Yurdu maçına kritik bir viraj olarak değerlendiriyor. Vahid Halilhodzic ise sakatlıklarda boğuşurken sahaya süreceği 11 konusunda git-geller yaşadığı öğrenildi. Onur, Deniz, Yusuf, Mustafa Yumlu, Papadopoulos, Aykut, Özer ve Constant sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek olmaları Boşnak teknik adamı sahaya süreceği ilk 11 konusunda zorluyor. Milli oyuncular Belkalem, Medjanı, Waris ve Yatabare ise lige verilen arada takımla birilket olma fırsatı bulamazken bu oyuncularla yakında ilgilenen teknik direktör Vahid Halilhodzic mental olarak bu oyuncuları Mersin İdmanyurdu maçına hazırlamaya çalıştı.


MERSİN İDMANYURDU İLE 15.RANDEVU

Trabzonspor ile Mersin İdman Yurdu yarın yapacakları karşılaşmayla 15. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde ve kupada yapılan 14 maçta, bordo-mavililer galibiyetlerde 7-2 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 19 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 6 gol gördü.

MUHTEMEL İLK 11

Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Mustafa Akbaş, İshak Doğan, Medjani, Sefa, Salih, Mehmet Ekici, Yatabare (Waris)
Editör: TE Bilişim