Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, Akhisar Belediyespor maçı öncesi yabancı oyuncuları kullanacağı mevkileri belirlemekte zorlanıyor.
Kadrodaki 8 yabancının 5'ini ligde oynatabilen, bu nedenle de savunma veya hücum oyuncuları arasında tercih yapmak zorunda kalan Boşnak teknik adamın yarınki maçta savunmayı yabancı oyunculardan kurması ve Cardozo'yu ileride tek forvet olarak oynatması bekleniyor.

19 OYUNCU GÖTÜRDÜ

Ligde iddiasını devam ettirebilmek ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lokeren maçı öncesi moral bulmak için deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediye maçını kazanmak zorunda olan Trabzonspor, 19 kişilik futbolcu kafilesiyle Manisa'ya gitti. Teknik Direktör Vahid Halilhodziç, sakatlıkları süren Onur, Deniz ve Aykut Demir'in yanı sıra Soner Aydoğdu, İshak Doğan ve Ferhat Yazgan'ı Akhisar kadrosuna almadı. Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun da kadro dışı bırakıldıkları için götürülmediği Akhisar deplasmanına Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de takımla birlikte gitti. Trabzon'dan saat 10.00'da THY'nin özel uçağıyla ayrılan bordo - mavililer Manisa'da konaklayacak, bu akşam basına kapalı çalışmayla Akhisar maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

YABANCILAR NEREDE OYNAYACAK?

Trabzonspor'da Akhisar maçı öncesi merak edilen konuların başında Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'in yabancı kontenjanını nerede kullanacağı geliyor.
UEFA Avrupa Ligi'nde kadroda bulunan 8 yabancı oyuncuyu da sahaya süren ancak ligde yabancı kontenjanı nedeniyle takımla saha içinde sürekli oynamak zorunda kalmasından şikayet eden Halilhodziç, "Hücumda mı yoksa savunmada mı yabancı oyuncu kullanmanız gerektiği konusunda arada kalabiliyorsunuz" dedi.

AKHİSAR TERS GELİYOR

Trabzonspor'a yarın karşılaşacağı Akhisar Belediyespor son yıllarda bordo mavili ekibe oldukça ters geliyor. 2012 - 2013 sezonunun 28'inci haftasında Manisa'da oynanan ve Trabzonspor'un 1 - 0 kaybettiği maçın ardından Başkan Sadri Şener kongre kararı alırken, geçen sezon ise Trabzon'da oynanan ve 4 - 2 kaybedilen maç sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay görevinden istifa etmişti. Yine çalkantılı günler geçirirken Akhisar Belediye ile karşılaşacak olan Trabzonspor, geçen sezon deplasmanda rakibine 3 - 0, kendi sahasında ise 4 - 2 mağlup olmuştu.

TRABZONSPOR'UN AKHİSAR MAÇI MUHTEMEL 11'İ:

Fatih, Bosingwa, Belkalem, Medjani, Musa Nizam, Salih, Constant, Sefa, Mehmet Ekici, Özer, Cardozo
SAKAT: Onur, Deniz, Aykut Demir
Editör: TE Bilişim