Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, cuma akşamı oynanacak olan Orduspor maçında taraftarların Hüseyin Avni Aker Stadyumu tribünlerini doldurmalarını istedi.

Ligde ve kupada kalan bütün müsabakaların büyük önem taşıdığına işaret eden Büyükaydın, “MP Antalyaspor maçında yakaladığımız atmosfer sahadan galibiyetle ayrılmamızda önemli rol oynamıştı. Beklentimiz, tribünlerin o maçtan daha da coşkulu bir şekilde oyuncularımızı desteklemeleri yönünde. Bu ortamı sağladığımız taktirde istediğimiz sonucu daha rahat elde edebileceğimizi biliyoruz” diye konuştu.

Camiada yaşanan diğer gelişmelerin sezonun kalan bölümünde takıma yansımaması adına tüm kesimleri dikkatli ve duyarlı davranmaya davet eden Yılmaz Büyükaydın, “Genel kurul çalışmaları futbolcularımızın uzağında cereyan etmeli, gündemin önceliği olmamalı. Elbette tüm adaylar fikirlerini, projelerini hazırlayıp kamuoyu önünde seslendirebilirler. Ancak bunu yaparken  mevcut yapının etkilenmesine yol açabilecek spekülasyonlardan uzak durulmalı. Motivasyonu bozacak her gelişme, ileride telafisi daha da büyük sorunlara yol açabilir. Trabzonspor’un büyüklüğüne ve kalitesine yakışan bir genel kurul süreci yaşamamız gerektiğinin bilincinde davranarak yolumuza devam etmeliyiz. Bu sağduyulu yaklaşımı adaylar başta olmak üzere bütün kesimlerin göstereceğine de yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim