Ligde geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen bordo-mavililer, lider Beşiktaş karşısında 3 puan alarak hem moral bulmak hem de Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda zorlu bir engeli aşmak istiyor.

Karadeniz ekibinde, sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Aytaç Kara'nın yanı sıra, tedavileri süren Musa Nizam ve Yatabare siyah-beyazlı takım karşısında forma giyemeyecek.

Sahasındaki başarısını sürdürmek istiyor
Trabzonspor, Beşiktaş'ı yenmesi halinde ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı 7'nci karşılaşmadan da galibiyetle ayrılma başarısı göstermiş olacak.

Ligin ikinci yarısında Medicana Sivasspor'u 3-1, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 2-1, İstanbul Başakşehir ve Kardemir Karabükspor'u 3-2, Akhisar Belediyespor'u 2-0, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek 6 karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, sahasında başarılı sonuçları sürdürmeye çalışacak.

Cardozo, ilk peşinde
"Üç Büyükler" karşısında bu sezon son maçını onayacak olan Trabzonspor'da Paraguaylı golcü futbolcu, söz konusu takımlar karşısında sezonu golle kapatmaya çalışacak.

Ligde 15 gol, Avrupa'da 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 gol olmak üzere resmi maçlarda 18 gol kaydeden Cardozo, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe karşısında bu sezon gol atma başarısı gösteremedi.

Muhtemel 11
Trabzonspor'un Beşiktaş maçına Hakan Arıkan, Salih Dursun, Bosingwa, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Medjani, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Deniz Yılmaz ve Cardozo muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.