Ligde attığı 219 golle Trabzonspor'un en fazla gol atan oyuncu olan Hami Mandıralı, 11 sezon aradan sonra bordo-mavili kulübe yardımcı antrenör olarak döndü. . En son 2001-2002 sezonunda Karadeniz ekibinde forma giyen Hami Mandıralı, yeni sezonda Akçay'ın yardımcılığını yapacak.

Teknik direktör Mustafa Akçay ile özüne dönmeye başlayan, ardından Fatih Tekke'yi sportif direktör yapan bordo-mavili kulübün yeni yönetim kurulu, Hami Mandıralı ile de bu hamlesini sürdürdü.

Bordo-mavili takımda oynadığı dönemde frikik golleriyle dikkati çeken ve "bombacı" lakabıyla anılan Hami Mandıralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kuruluna, kendisini bu göreve layık görenlere çok teşekkür ederek, "Biz gönülden anlaştık. 1-2 gün içinde imza töreni olur. 11-12 yıldır bu anı bekliyordum. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum" dedi.

Hami, Trabzonspor'u iyi yerlere taşımak için toplantı yaptıklarını ifade ederek, "İnşallah Trabzonspor'da güzel şeyler olacak. Bunun için neler yapabiliriz, hepsini konuştuk. Hayatımdaki renkler hep bordo-mavi oldu. O renge dönmenin mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

BU ANI BEKLİYORDUM

Yeni sezonda Trabzonspor'da yardımcı antrenörlük görevini yürütecek olan Hami Mandıralı, 11 sezonluk aradan sonra yuvasına döneceği için heyecanlı olduğunu söyledi. Genç teknik adam, "Biz gönülden anlaştık. 1-2 gün içinde imza töreni olur. 11-12 yıldır bu anı bekliyordum. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum" dedi. Mandıralı, Trabzonspor'u iyi yerlere taşımak için toplantı yaptıklarını ifade ederek, "İnşallah güzel şeyler olacak" ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim