Bordo-Mavililer bir taraftan alınacak oyuncular için girişimlerini sürdürürken, diğer taraftan da Volkan ve Batuhan başta olmak üzere bir çok oyuncusuna transfer teklifi bekliyor

KULÜP ARIYORLAR
Trabzonspor bazı oyuncularını elden çıkarmak istiyor… Trabzonspor, bu sezon kadro dışı kalan Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz ile kendilerinden bir türlü verim alınamayan Janko ve Alanzinho’ya kulüp arıyor. Bu oyuncular için sözlü olarak bazı Süper Lig ekiplerinin teklif verdiği fakat henüz resmi bir girişimin olmadığı belirtildi. Trabzonspor ile ipleri koparan Giray’a ise henüz bir teklifin olmadığı ifade edildi.

VOLKAN BURSA’YA
Trabzonspor’un kadro dışı kalan oyuncularından Volkan Şen’e Bursaspor’un talip olduğu, Trabzonspor’un bu oyuncuya karşılık Yeşil-Beyazlı ekipten Şener’i isteyeceği ifade ediliyor. Alanzinho için Çaykur Rizespor’un bir teklif yapacağı ifade edilirken, Fenerbahçe’li Semih’in transferinde tıkanan Antalyaspor’un ise Janko’yu isteyeceği öğrenildi. Batuhan ve Giray Kaçar’a ise henüz resmi bir teklif yapılmadı.