İki sezon önce 1.1 milyon euro'ya Galatasaray'a satılan yıldız futbolcunun sözleşmesi bitiyor... Engin Baytar dönmek için yönetime "Hazırım" mesajı verdi

G.Saray'ın Sneijder ve Drogba gibi dünyaca ünlü yıldızları transfer etmesinden sonra sarı-kırmızılı takımda gözden düşen Engin Baytar, Trabzonspor'a dönüş sinyali verdi. İki sezon önce 1 milyon 100 bin euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Engin'in, yakın çevresine "Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Galatasaray'da forma giyme şansım artık kalmadı. Trabzonspor'a dönmeyi düşünüyorum. Lig bitiminde menajerim gerekli görüşmeleri yapacak" dediği öğrenildi. Sezon başında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa finalinde hakem Cüneyt Çakır'a saldırdığı için 11 maç ceza alan Engin Baytar, sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle Galatasaray'da iyice gözden düşmüştü.

Özel disiplin maddesi konulacak
Engin Baytar'ın Trabzonspor'a dönmek istediğini öğrenen başkan Sadri Şener'in, bu futbolcuyla ilgili düşüncesini teknik direktör Tolunay Kafkas'a sorduğu öğrenildi. Şener'e 30 yaşındaki futbolcunun Türkiye'deki en kaliteli isimler arasında yer aldığını söyleyen Kafkas'ın "Özel hayatına dikkat ederse takıma çok faydalı olur. Ayrıca bonservisinin olmaması da önemli bir avantaj. Şartlar uyarsa onu takımımda görmek isterim" dediği öğrenildi. Trabzonspor'un Engin Baytar'ı transfer etmesi halinde sözleşmesine özel disiplin maddesi koymayı planladığı da dile getirildi.

Editör: TE Bilişim