Trabzonspor, Süper Toto Süper Lig’de yarın(29 Aralık) evinde ağırlayacağı Eskişehirspor’u yenerek, ligin ilk yarısını Hüseyin Avni Aker’de yenilgisiz kapatmayı amaçlıyor.

Ligde haftanın kapanış maçını yarın saat 20.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Eskişehirspor ile oynayacak olan Trabzonspor, bu sezon ligde evinde yenilgi yüzü görmedi, 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Kendi sahasında Fenerbahçe (0-0), Kasımpaşa (1-1) ve Gaziantepspor (4-4) ile berabere kalan Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu (3-1), Konyaspor (3-2), Gençlerbirliği (4-1) ve Çaykur Rizespor’u (3-2) mağlup etti. Deplasman maçlarına göre evinde başarılı sonuçlar alan bordo – mavililer, evindeki son 3 maçından da galibiyetle ayrıldı. Hüseyin Avni Aker’de attığı 18 gole karşılık kalesinde 11 gol gören Trabzonspor, deplasmanda ise 8 gol atıp 11 gol yedi.

BİLETLERE YİNE İNDİRİM
Trabzonspor yönetimi, seyircileri tribüne çekmek için bilet fiyatlarında yine indirime gitti. Yaptıkları indirimler, kupa maçında kadın ve çocuklara yönelik ücretsiz bilet uygulamalarına rağmen istenilen seyirci sayısına ulaşamayan bordo – mavili yönetim, Eskişehir maçında kale arkası tribünlerini 5, maraton tribününü ise 15 liraya indirdi. Trabzonspor yönetimi, son lig maçında kale arkasını 10, maraton tribününü ise 20 liradan satışa sunmuştu.

MEHMET EKİCİ CEZALI
Trabzonspor’da Eskişehirspor karşısında Mehmet Ekici sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Bu oyuncunun yerine ilk 11’de, Manisaspor ile oynanan kupa maçında hat – trick yapan ve başarılı futboluyla göz dolduran Soner’in forma giymesi bekleniyor. Sakat oyuncuların iyileştiği Trabzonspor’da Eskişehir maçı öncesi uzun süreli sakatlar Onur ve Deniz dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

TRABZONSPOR’UN ESKİŞEHİRSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ:
İbrahim, Bosingwa, Aykut, Mustafa, İshak, Medjani, Özer, Soner, Constant, Yusuf, Cardozo
CEZALI:
 Mehmet Ekici
SAKAT: Onur, Deniz
BİLET FİYATLARI: Kale Arkası: 5, Maraton: 15, Kapalı: 30-40, VIP: 200, VIP Özel: 500-1000