Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da sakatlıkları süren kaleci Tolga, stoper Giray,Colman,Volkan ve Soner bu maçta forma giyemeyecek.

Hafta içinde hastalığı nedeniyle takımla bazı antrenmanlara çıkamayan Bamba ile sakatlığı bulunduğu için salonda çalışan ve düz koşu yapan Janko'nun Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi, sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik heyetin yüzünü güldürdü.

SERKAN DÖNÜYOR

Hastalığı nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen ve yerini genç Zeki'ye bırakan Serkan Balcı Fenerbahçe maçıyla formasına yeniden kavuşacak. Üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle uzun süre hastanede tedavi gören, hafta başında da takımla çalışmalara başlayan Serkan'ın formunun üst seviyede olması sevindirdi.

Fenerbahçe'nin orta sahadaki pas yüzdesi yüksek oyuncularını kilitlemek ve pas trafiğini bozmak için Zokora – Barış Özbek ikilisine görev vermesi beklenen teknik direktör Şenol Güneş, Olcan ile de kanatlarda hücum etkinliği yaratmaya çalışacak.

TRABZONSPOR'UN  MUHTEMEL 11'İ:

Onur– Serkan, Mustafa, Bamba, Emerson–  Zokora, Sapara, Barış, Olcan – Henrique - Janko

Editör: TE Bilişim