1’i golcü olmak üzere 2-3 yabancı düşünen Bordo-Mavililer, asıl hedefi kaliteli yerliler alarak kadrosunu yerli ağırlıklı dizayn etmek istiyor. Hedefte; Erkan, Tarık, Aydın, Şener ve gençler var

YERLİ AĞIRLIKLI KADRO

Trabzon’da transferde ilk hedef yerliler olacak. Bordo-Mavililer, gelecek sezon öncelikle elindeki çoğu yabancıyı göndererek, yeni sezonda yerli ağırlıklı kadro oluşturup, bunun üzerine biri golcü olmak üzere 2-3 kaliteli yabancı katarak gelecek sezona girmeyi amaçlıyor.. Trabzonspor, yerli takviyeler ile birlikte ileriki yıllarda şampiyonluğa ulaşacak güçlü bir yapının temellerini atmaya devam etmeyi amaçlarken, mevcut kadrodaki gençlerde ısrara devam etme eğliminde.

REİS GİBİ YENİ YETENEKLER

Bordo-Mavililer, öncelikle Eskişehirspor’un iki yıldızı Erkan Zengin ve sol bek Tarık Çamdal’ı kadrosuna katmayı amaçlarken, ardından sezon sonu serbest kalacak olan Sivassporlu Aydın Karabulut’u kadrosuna katmayı amaçlarken, bunun yanında Bursaspor’un başarılı sağ beki Şener için de nabız yoklayacak. Özer Hurmacı’nın da bonservisini almayı planlayan Bordo-Mavililer, Balıkesirspor’u Süper Lig’e çıkartan Muhammet Reis gibi Trabzon kökenli yetenekleri de kadroya katmaya devam etmeyi planlıyor.