Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor, hazırlık maçında Köln'e 2-0 yenildi. Kamptaki ilk maçında Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile 2-2 berabere kalan Fırtına, dün Alman ekibi karşısında özellikle ilk yarıda hiçbir varlık gösteremedi. İlk 45 dakikada rakip kalede neredeyse hiç gözükmeyen, organize olamayan bordo-mavili takım 13. dakikada Osako, 17'de de Risse'nin golleriyle 2-0 geriye düştü. İki gol de Fırtına'nın sol kanadından geldi. Halilhodzic ikinci devrede Onur ve Celutska haricindeki herkesi değiştirdi. Ekibimiz oyunda dengeyi kursa da gol üretemeyince sahadan 2-0 yenik ayrıldı. Trabzonspor, 3'üncü ve son hazırlık maçını ise pazar günü Almanya'nın Augsburg takımı ile oynayacak.

KADRODA 6 OYUNCU DEĞİŞTİRİLDİ
Teknik direktör Halilhodzic, Taşkent maçından farklı olarak dün kaleciler İbrahim ve Uğurcan'ın yerine as kaleciler Onur ile Fatih'i kadroya aldı. Sakat olan Bourceanu, Kadir Keleş, Bosingwa ve Deniz Yılmaz da mecburen kesik yedi.

TARAFTARLARDAN MAÇA YOĞUN İLGİ
Bordo-mavili taraftarlar dün oynanan Köln maçına yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşma için çevre illerden gelen gurbetçiler futbolculara sevgi gösterilerine bulundu, takıma yenilen gollere rağmen tezahüratlarla 90 dakika destek verdi.
Editör: TE Bilişim