Yönetim kanadı Vahid Halilhodzic ile yolları sorunsuz ayırmanın, ardından da Ersun Yanal'a imza attırmanın hesabını yapıyor. Trabzonspor'u yakından izleyen Yanal ise yakın çevresine, “Çok iyi bir kadro var. İyi işlenirse zirveye oynar” mesajlarını veriyor

Trabzonspor'da 2. Ersun Yanal döneminin resmen başlaması için geri sayım devam ediyor. Takımın mevcut teknik direktörü Vahid Halilhodzic ile yolları sorunsuz ve yüksek bir bedel ödemeden ayırmak isteyen Bordo-Mavililer, Ersun Yanal ile dirsek temasını da koruyor. 

2 hafta önce Nişantaşı'nda...

İki hafta önce Yanal ile İstanbul Nişantaşı’ndaki bir kafede buluşup durum değerlendirmesi yapan CEO Burak Gürdal’ın başarılı hocaya, “Bizden haber bekle” mesajını ilettiği ve Halilhodzic ile kritik bir zirve gerçekleştireceği bildirildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Gürdal’ın Konya maçından hemen sonra düğmeye basarak Trabzonspor’daki teknik adam krizine bir nokta koyması bekleniyor. Trabzonspor’u yakından takip eden Ersun Yanal ise yakın çevresine Bordo-Mavili taraftarları heyecanlandıracak yorumlar yapıyor. Trabzonspor’un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu belirten Yanal’ın, “Kaliteli, alternatifi bol bir kadro var. İyi işlenir, iyi rotasyon yapılırsa bu takımın zirvede olmaması için hiçbir neden yok. Taraftarın da ne istediğini çok iyi biliyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Başarıya özel primler

Bu arada Yanal’a teklif edilecek sözleşmenin detayları da ortaya çıktı. Buna göre bu yıl için Şampiyonlar Ligi, gelecek sezon için ise şampiyonluk primlerinin mukavelede yer alacağı bildirildi.
Editör: TE Bilişim