Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor, Kayserispor'a konuk olacak. Maç saat 20:00'da başlayacak. Kadir Has Stadı'ndaki mücadeleyi Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçın 4. hakemi ise Koray Gençlerler.

İşte İlk 11'ler

Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Adrian, Zokora, Aykut, Yasin, Olcan, Halil


Kayserispor: Gökhan, Eren, Khızanıshvılı,  Sefa, Deyvıson, Bilal, Crıstıanz, Cleyton , Salih, Okay, Marko

Maç Öncesi Açıklamalar;

TOLUNAY: ÖZGÜVEN YERİNE GELDİ
Maç öncesinde konuşan Trabzonpor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Her iki takımda bulunduğu yer için üstünlük kovalıyor. Bu da bizim için ve Kayserispor için lig 5’inciliği. O yüzden bu her iki takım için önemli. Son 2 hafta da aldığımız 3 galibiyet ile moralliyiz. Futbolcuların özgüveni yerine geldi. Futbol oynamaya çalışan iki takım var. Biz buraya kazanmak için geldik. Hafta için iyi çalıştık. Çok iyi takma karşı mücadele edeceğiz. Umuyorum oyunda bizim beklentilerimiz gibi olur" dedi.

SONER: TATİLİ DÜŞÜNMÜYORUZ
Soner ise, "Oluyor tabi futbolda bunlar var. Geçen hafta cezalıydım oynayamadım. Bu hafta takıma girdim ve inşallah oyuna girdiğimde takıma katkı sağlamak istiyorum. İster istemez biraz daha yaklaşınca son maçlar futbolcular biraz daha tatili düşünüyor. Biz kötü sezon geçirdik ama son haftalarda bize yakışanı yaptık. Trabzonspor’un adının oralarda anılması kötü bir şey. Son haftalarda 3 maçımız var bunu da alırsak neden olmasın 5’incliik. Kupa maçı var. Tatili düşünmüyorum. Burada bu maçı ve kupada Sivasspor maçını alıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.