Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 2 galibiyet ve 2 beraberlik sonucu topladığı 8 puanla, 5'er puanlı Keçiörengücü ve Akhisar Belediyespor’un önünde lider durumda bulunan Trabzonspor, yarınki maçı kazanması halinde üst tura çıkmayı garantileyecek. Gruptaki son maçını Akhisar Belediyespor ile deplasmanda oynayacak olan Trabzonspor, yarın sahasında Keçiörengücü’nü yenerek işini şansa bırakmak istemiyor.

Ankara’da oynanan ilk maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan bordo mavililerde Medjani, Yatabare ve Constant Afrika Kupası nedeniyle takımda yer alamayacak. Sakatlıkları nedeniyle ligdeki Medicana Sivasspor maçında forma giyemeyen Uğur, Waris ve Belkalem’in de teknik kadro tarafından yarınki maçta riske edilmesi beklenmiyor. 

Özel bir çalışmaya tabi tutulan yeni transferlerden Erkan Zengin’in de Ersun Yanal tarafından kadroya alınacağı fakat ilk 11'de oynatılmasının düşünülmediği belirtildi.

BİLETLER 1 LİRA

Ligin 2'nci yarısında bilet fiyatlarında büyük indirim yapan Trabzonspor yönetimi, daha önce aldığı karar gereği Keçiörengücü maçını taraftarlarına 1 liraya izlettirecek. Bordo mavili taraftarlar, sadece Keçiörengücü maçına özel olarak kale arkası, maraton ve kapalı tribün biletlerine 1 liraya sahip olabilecek.

MUHTEMEL KADRO

Hakan, Bosingwa, Aykut, M. Akbaş, Musa, Fatih, Sefa, Özer, Mehmet, Yusuf, Cardozo

SAKAT: Onur, Deniz, Uğur, Belkalem, Waris