Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Akhisar Belediyespor maçı için belirlediği kadroya sakatlıkları ve cezaları olmamasına rağmen 4 as oyuncusunu almadı.

Trabzonspor, bugün Akhisar Belediyespor maçı için özel uçakla İzmir'e gitti. Bordo mavililerde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, herhangi bir sakatlığı veya cezası olmamasına rağmen Colman, Emre, Giray ve Sapara'yı maç kadrosuna almadı. Kafkas'ın bu kararı şaşkınlıkla karşılanırken, tecrübeli teknik adamın kadroyu kafasındaki oyun planı çerçevesinde şekillendirdiği öğrenildi. Kafkas, geçen hafta da Antalyaspor maçı kadrosuna almadığı Adrian ile ilgili bir soruyu, "Söylediklerimi yapan oynar, yapamayan oynamaz" diye yanıtlamıştı.

Akhisar Belediyespor maçını Başkan Sadri Şener olmak üzere Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener, Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın ve çok sayıda yöneticinin izleyeceği ve takıma destek vereceği öğrenildi.

EMRE GÜRAL'A DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Bu arada Trabzonspor internet sitesinde, 5 Nisan 1989 tarihinde dünyaya gelen Emre Güral için doğum günü kutlaması haberi yayınlandı, başarılı futbolcuya sağlık, başarı, mutluluk dolu uzun ömürler dileğine yer verildi. İnternet sitesinde ayrıca kaleci antrenörü Omay Yılmazer ve Oya Yılmazer'in erkek çocuklarının dünyaya geldiği duyuruldu, bebeğe Kağan ismi verildiği belirtilere sağlıklı, mutlu, başarılı uzun ömürler dieğinde bulunuldu.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ:
Onur- Serkan, Mustafa, Bamba, Cech, Volkan, Soner, Zokora, Adrian, Olcan, Henrique