Trabzonspor, yarın kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçında galip gelerek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan,  yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirterek, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir sıralamada yer almak istiyoruz. Bunun içinde hedefimiz ilk üçe girmek" dedi.

Arslan, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayarak, "Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyetle iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımımızın maça konsantrasyonu tam. İnşallah yarın galip gelecek skoru elde edeceğiz" diye konuştu.

Taraftarlardan takımlarını desteklemesini isteyen Arslan, taraftarın desteği ile futbolcuların Beşiktaş karşısında daha da olumlu bir oyun ortaya koyarak galip geleceğine inandığını vurguladı.

Trabzonspor'da Bamba, Soner ve Gökhan'ın sakatlıkları bulunurken, Colman ise kart cezalısı.

Bordo-mavililerin Beşiktaş karşısına Onur, Aykut, Mustafa, Kadir, Bosingwa, Zokora, Yusuf, Olcan, Adrian, Malouda, Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
Editör: TE Bilişim