Passolig İletişim Direktörülüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına 3 hafta kala Passolig'e yapılan başvuru sayısında ciddi bir artış gerçekleşti.

Oyuncu Kadir Çöpdemir'in rol aldığı reklam filminin televizyonlarda gösterilmeye başlamasından kısa süre sonra 3 bin Passolig başvurusu yapıldığı ve son başvurularla satışı gerçekleştirilen toplam kart sayısının 146 bin 11'e çıktığı bildirildi. 

Galatasaray, Passolig sıralamasında lider
Yürürlükte olan 6222 sayılı kanun gereği 14 Nisan 2014'te uygulanmaya başlayan Passolig'e en fazla başvuru Galatasaray taraftarından geldi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, 5 aylık sürede toplam 39 bin 348 adet Passolig kartı aldı. Galatasaray'ı 38 bin 392 adetle Beşiktaş taraftarı takip ederken, bu kulüpleri 9 bin 456 Passolig kartı satan Torku Konyaspor ile 8 bin 244 adet satış yapan Balıkesirspor izledi. 

Son haftalara kadar ilgi göstermeyen Trabzonspor taraftarları, arka arkaya yapılan flaş transferlerle Passolig'e daha fazla ilgi göstermeye başladı. Trabzonspor ve Mersin İdmanyurdu, 5 bin adedi geçen diğer kulüpler oldu.
Editör: TE Bilişim