Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio, geçen hafat Roma derbisinde mağlup olmasının ardından bu hafta da sürpriz bir puan kaybı yaşadı.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio, İtalya Ligi'nde 6. hafta maçında Sassuolo deplasmanına konuk oldu. Lazio zayıf rakibi ile 2-2 berabere kalarak taraftarlarını Roma mağlubiyetinin ardından bir kez daha üzdü.

Lazio deplasmanda 50. dakikada Andre Dias ve 54. dakikada Antonio Candreva'nın golleriyle 2-0 öne geçti. Ancak skoru koruyamayan Lazio, 55. dakikada Ezequiel Matias Schelotto ve 76. dakikada Antonio Floro Flores'in gollerine engel olamadı. Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takım puanları paylaştı. Bu arada Sassuloda bir dönem Fenerbahçe forması giyen Reto Ziegler, 90 dakika görev yaptı.

Beraberliğin ardından Sassuolo 2, Lazio ise 10 puana yükseldi. İtalya Ligi'nde gelecek hafta Sassuolo, Parma'ya konuk olacak. Lazio ise Fiorentina'yı ağırlayacak. Ayrıca Lazio, 3 Ekim perşembe günü Trabzonspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak
Editör: TE Bilişim