Lazio: Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon yarı finalde karşılaştığı Lazio'ya Türk futbolseverler hiç de yabancı değil. Adı ülkemizde sıklıkla anılan Lazio son olarak Burak Yılmaz transferiyle gündeme gelmişti. İtalya Liginde geçen sezonu 7. sırada tamamlayan İtalyan temsilcisinin öne çıkan oyunları; Hernanes, Ledesma, Miroslav Klose ve Libor Kozak. Teknik direktörlüğünü Samsunspor'un eski çalıştırıcısı Petkovic'in yaptığı Lazio sezona Lucas Biglia ve Felipe Anderson transferleriyle girerken, İtalya Ligin'de oynadığı ilk maçta Udinese'yi 2-1'le geçmeyi bildi.

Legia Varşova: Polonya Ligi'nin son şampiyonu Legia Varşova grubun mütevazi takımlarından biri olarak görünse de ligde 6. haftayı oynamaları nedeniyle grubun en hazır takımı olarak göze çarpıyor. Şampiyon kadrosunu korumayı başaran Polonya temsilcisi, Polonya Ligi'nde oynadığı 5 maçta topladığı 9 puanla 3. sırada bulunuyor.

Apollon Limassol: Her Güney Kıbrıs deplasmanı gibi zor bir atmosfer kesinlikle. Kadrosunda çok sayıda yabancı futbolcuyu barındıran Limassol'un en göze çarpan oyuncusu geçtiğimiz sezon Sporting Gijon forması giyen Gaston Sangoy.
Editör: TE Bilişim