Yıllardır Trabzonspor’un peşinden koşan Savaş Yılmaz aldığı minibüsle Yurt Kur’a servis çekiyordu. Ancak ne olduysa geçen hafta Çarşamba sabahı oldu.

Şike süreciyle birlikte Trabzon ve Trabzonsporlulara yönelik baskı devam ediyor. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç’a bağlı YURT-KUR’da yaşanan son olay herkesi ‘Bu kadar da değil ileri gidiliyor, Trabzonsporlular rencide ediliyor, pasifize ediliyor’ dedirtti.

Trabzonspor’un 20 yıldır tribünde olan Erdoğdu Trabzonspor taraftarlar derneği Başkanı Savaş Yılmaz, aldığı minibüsü bir süre önce YURT-KUR’un servisini çekmek için bu kuruma koydu. Zaman, zaman kendisinin kullandığı minibüste geçen sabah yaşananlar herkesi yok etti. Sabah saatlerinde bir bayan Galatasaray kaşkolu takarak minibüse bindi. Savaş Yılmaz da sakin bir üslupla, ‘Sayın bayan Galatasaray tribünlerinden çok küfür yedim o nedenle  kaşkol benim konsantrasyonumu bozuyor lütfen çıkarın’ dedi. Bunun üzerine bayan ‘Alışacaksınız alışacaksınız’ diye karşılık verdi. Tartışma büyüdü araya girenler ortamı sakinleştirdi.

Servisi yapan Savaş Yılmaz akşam saatlerinde çalan telefonu ile şok oldu. Yurt-Kur Bölge müdürlüğünden arayan görevliler, ‘bir daha servise gelmeyin’ dedi ve sözleşmesini askıya aldılar. Savaş Yılmaz, ‘Trabzonspor taraftarı daha ne kadar ezilecek.

Trabzon’da ekmeğimiz bir Galatasaray taraftarı sebebiyle elimizden alınıyor. Trabzon’un bakanı, milletvekilleri yok mu?  YURT-KUR Genel Müdürü hemşehrimiz Hasan Albayrak değil mi? Trabzonsporlu olduğunu biliyorum. Bu olaya müdahale etmeli, mağduriyetimiz giderilmeli.’ Savaş Yılmaz, şike süreciyle ilgili olarak geçen hafta yaptığı bir televizyon programında da sert eleştiriler yaptığını, bu nedenle kendisinin bir komplo ile karşı, karşıya kalmış olabileceğini de iddia etti.

Editör: TE Bilişim