Tarafsız değil, Trabzonspor'un tarafında yayınlar yapmaya çalışıyoruz. 5 sene önce yayın hayatına başkayan sitemizin, okuyucu sayısını yaklaşık 1 senedir koruyor ve taraftarımızı yanlı İstanbul basınına muhtaç etmemeye çalışıyoruz.

Trabzonspor'un güncel yayınlanan haberlerinde en çok okunma oranına bizi ulaştıran facebook sayfalarına ve okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

Okurlarımıza doğru ve Trabzonspor tarafında haberler vermemizi sağlayan gazeteci ve editorlerimize teşekkür ediyoruz.

Sitemize büyük renk ve anlam katan köşe yazarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kurulduğu yıllarda çok ses getirmesine rağmen, sitemize karşı yapılan hacker saldırıları ve o tarihlerde alınamayan güvenlik önlemlerinden dolayı yaklaşık 1 sene kapalı kalan sitemiz, 1 yıl kadar önce gerekli güvenlik önlemleri alarak yayın hayatına profesyonel kadrosuyla beraber tekrar başlamıştır. Bu süre içerisinde yaptığımız bir çok özel haber ile, ulusal bir çok kanal ve gazeteye Trabzonspor'a karşı yaptığı haksız yayınlara özür dileterek son verdirdik.

1 günde 75 bin tekil kullanıcı
( İnternet Kafe vb. tek modem ile yayın yapan yerlerde, 1 gün boyunca kaç kişi kaç PC'den girerse girsin 1 kullanıcı sayılır ) gibi bir rakama ulaşan HaberTS.com, Trabzonspor taraftarının sesini binlerce kişiye ulaştırma başarısınıda yakaladı.


İşte bunun resmi ispatı ( Google analytics verileri ) ;

Ekren Görüntüsünün Orjinal Boyutunu Görmek İçin Tıklayın


Editör: TE Bilişim