Teknik direktör Mustafa Akçay'ın öğrencilerine, ligde ve UEFA'da belirledikleri hedefe ulaşmak için koşu performanslarını artırmaları gerektiğini söylediği belirtildi.

Bordo-mavililer sahada mücadele olarak iyi görünse de doksan dakika sonunda oyuncuların toplam koşu mesafesi 104 kilometrede kaldı. Lider Beşiktaş ise 3-0 kazandığı Bursa deplasmanında 116.7 kilometre kat etti. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın oyunculara bu durumu anlatarak, "Karabükspor galibiyeti nedeniyle teşekkür ediyorum. Ancak ligde ve UEFA'daki hedeflerimize ulaşmak için daha çok koşmalıyız" dediği öğrenildi. 

UYKUSUZ BİR HAFTA GEÇİRDİK 
Mustafa Akçay, Karabükspor galibiyetinin ise ilaç gibi geldiğini söyledi. Yapılan yorumlar ve camiaya zarar gelecek endişesiyle bir hafta uykusuz geceler geçirdiğini söyleyen Akçay, "Geçiş dönemi yaşıyoruz. Avrupa'daki çıkışımızı ve gruplara kalışımızı gölgelemesi açısından önem taşıyan bir maça çıktık ve kazandık. Uykusuz geceleri bitirdik" diye konuştu. Akçay, artık Apolllon Limassol maçına odaklandıklarını da ifade ederek, hedeflerinin galibiyet olduğunu dile getirdi. 

Kaynak: Fotomaç / Cevat KOL