Bordo-Mavili yönetim, Samet Aybaba'nın yanı sıra Fatih Tekke'yi de listenin ilk sıralarına yazdı. Başkan Ağaoğlu, bu hafta içerisinde genç çalıştırıcı ile pazarlık masasına oturacak.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Başdanışmanı Özkan Sümer, hoca adaylarını belirlerken, listeye sürpriz isimler girdi. Trabzonspor yönetimi, takımın başına geçirmek için ilk hedef olarak Sivasspor'dan ayrılan Samet Aybaba'yı düşünürken, kulislerde Denizlispor'dan ayrılan Fatih Tekke'nin de ismi ciddi bir şekilde anılmaya başlandı. Önümüzdeki sezon 'Öze dönüş' politikasını uygulayacak olan ve takımı Trabzonlu hocaya emanet etmek isteyen Fırtına'nın patronu, bu hafta içerisinde Fatih Tekke ile görüşecek.

Akçay ve Bulak da listede 

Karadeniz temsilcisinde Başkan Ahmet Ağaoğlu, Samet Aybaba ve Fatih Tekke ile anlaşılmama ihtimalini göz önünde bulundurarak, alternatif isimleri belirledi. Ağaoğlu'nun, Trabzonspor'un eski teknik direktörleri Mustafa Reşit Akçay ve Giray Bulak'ı da listeye aldığı öğrenildi. Bulak, şu anda 1. Lig ekibi Balıkesirspor'u çalıştırırken, Mustafa Reşit Akçay boşta bulunuyor.